Ali veste, kaj je skupno pacientom, ki so deležni naše zobozdravstvene oskrbe?

Želijo, iščejo in najdejo vrhunsko storitev z osebnim pristopom. Takšna storitev ne temelji na kratkotrajnih trendih, ki prevečkrat stremijo k hitremu, površnemu, nekvalitetnemu in precenjenjemu delu.

Našim pacientom je omogočen osebni pristop, ki obravnava specifične situacije in znotraj katerega so ustvarjene optimalne zobozdravstvene rešitve. Vsaka rešitev, ki jo ponudimo, je unikatna, saj je unikat tudi vsakdo izmed vas.

Poustvarjamo vaš nasmeh

ZOBNA PROTETIKA
Pri nadomeščanju manjkajočih zob združujemo umetnost in znanost. Vaš nasmeh, ki ga bomo ustvarili skupaj, bo v prvi vrsti naraven in bo temeljil na dolgoletnih izkušnjah ter kakovostnih materialih.
  • Fiksna protetika: prevleke, mostički, luske, inlay-i, onlay-i, overlay-i
  • Snemna protetika: totalne in delne proteze
  • Fiksna in snemna protetika na implantatih
IMPLANTATI
Strokovno podkovani in z željo po nenehnem napredku sledimo najnovejšim trendom ustne medicine in zagotavljamo najboljšo dentalno oskrbo pri nadomeščanju zob z zobnimi vsadki – implantati.

Prednost nadomeščanja posameznih zob z impantati je, da pri tem sosednje zobe ohranimo nepoškodovane. A to še zdaleč ni edini primer uporabe zobnih vsadkov, vse pogosteje jih namreč uporabljamo tudi pri kompleksnejših rešitvah, kot sta all-on-4 in all-on-6 metodi nadomeščanja popolne brezzobosti.

Ohranjamo vaše naravne zobe in dlesni

KONZERVATIVNO ZOBOZDRAVSTVO & ENDODONTIJA
Naša želja je, da z natančno diagnostiko in zdravljenjem različnih zobnih okvar dosežemo skupen cilj – da v celoti obnovimo pravilno obliko, funkcijo in estetiko vaših zob.

Pri delu združujemo tradicionalno znanje z najnovejšo tehnologijo ter naredimo vse, kar je v naši moči, da ohranimo vaše naravne zobe.

Pri endodontskem zdravljenju koreninskih kanalov tako na primer uporabljamo kombinacijo mehanskega čiščenja in širjenja kanalov ter z laserjem aktivirano irigacijo - ti. PIPS tehnologijo dezinfekcije koreninskih kanalov. Procesa skupaj zagotavljata najboljše rezultate.
PARODONTOLOGIJA
Za vaše dlesni in bolezni, ki so z njimi povezane, poskrbimo z uporabo najboljše opreme, ki vključuje najnovejšo tehnologijo, med drugim Fotona laser.

Zdravimo tudi periimplantitis, uničujoč vnetni proces, ki prizadene trda in mehka tkiva oz. dlesen ali kost ob zobnem vsadku.
USTNA HIGIENA
Z različnimi postopki odstranjevanja trdih in mehkih zobnih oblog vam pomagamo, da so vaši zobje čisti in beli, vaše ustno zdravje in estetika pa vrhunsko izpopolnjena.

Celostno poskrbimo za vaše ustno zdravje

ORALNA KIRURGIJA
Poustvarjanje vašega nasmeha in celostna dentalna oskrba včasih zahtevata bolj invazivne postopke, ki presegajo tradicionalno zobozdravstveno oskrbo, zato vam omogočamo tudi različne oralno kirurške posege.

V katerih primerih naredimo oralno kirurški poseg?
  • Komplicirane ekstrakcije zob ali izklesa modrostnih zob,
  • apikotomije,
  • implantološke kirurgije,
  • augmentacije kosi in sinus lifta (pridobivanje primernega volumna kosti za vstavitev zobnih v sadkov) in
  • parodontalne kirurgije (podaljševanje kliničnih kron, reženjske operacije).
Ne glede na kompleksnost vašega primera, z veseljem in delovno vnemo sprejmemo izziv in celostno poskrbimo za vaše ustno zdravje.
Pacienti se med seboj razlikujete in takšen je tudi naš pristop do vsakogar izmed vas. Ustvarjamo rešitve, ki so prilagojene vašim potrebam.
KONTAKT

Prepričamo se s temeljitim pregledom

RADIOLOGIJA
Bogata in sodobna radiološka oprema nam omogoča, da s temeljitim pregledom preverimo, kaj se dogaja »pod površjem«.

Zagotavljamo najboljšo kakovost radiološke tehnologije, ki nam pomagajo pri sprejemanju odločitve, kako ustvariti najboljšo zobozdravstveno rešitev posebej za vas. Pri tem uporabljamo najnovejše naprave, kot je npr. CBCT.

Za vas poskrbimo v vsakem primeru – ko potrebujete bodisi posnetek enega zoba ali panoramski posnetek čeljusti.

Izpolnimo želje po estetski dovršenosti
BELJENJE ZOB
ZOBNI NAKIT

Veselimo se srečanja z vami

in že pričakujemo vaše sporočilo na elektronskem naslovu
info@ludvigdental.si