Ludvig dental
Pred 25 leti je Gabrijela Zagožen Ludvig v skromni ordinaciji na rabljenem zobozdravniškem stolu pri svojem delu začela združevati znanje in strast do zobozdravstva.
Čez čas se je beseda o njenem kakovostnem delu razširila daleč naokoli, sprva preprosta praksa pa je prerasla v zelo cenjeno zobozdravstveno ordinacijo. Svojo strast in znanje je prenesla na svoja otroka, nove storitve in strokovno osebje pa so Ludvig Dental povzdignili v celosten center za ustno zdravje.

Stomatološka ordinacija se nahaja v sodobno urejeni zgodovinski vili v Celju, ki že od leta 1964 daje prostor zdravstvenim dejavnostim. Debele in obstojne zidane stene naše vile so v vseh teh letih vase posrkale nešteto zgodb, ki so pomemben del naše zgodovine, mi pa se kot družinsko podjetje trudimo, da tradicionalne evropske vrednote ohranjamo tudi vnaprej. Pri svojem delu se zavedamo pomena elegance, kakovosti, družine in sprejetosti.

Pri osebju, ki vas bo sprejel v ordinaciji, se boste vedno čutili prijetno in domače. Kljub temu da nenehno sledimo kvalitetnim novitetam v zobozdravstveni medicini, pa nikoli ne pozabimo na medsebojne odnose. Zagotovili vam bomo osebni pristop in ponudili vso pozornost, ki si jo zaslužite.

EKIPA

 • Gabrijela Zagožen-Ludvig
  Gabrijela Zagožen-Ludvig
  dr. dent. med.
 • Jernej Ludvig
  Jernej Ludvig
  dr. dent. med.
 • Tadej Dovšak
  asist. dr. Tadej Dovšak
  dr. med, dr. dent. med., specialist maksilofacialne in oralne kirurgije
 • Sonja Jerenko
  Sonja Jerenko
  dentalna asistentka
 • Anita Guček
  Anita Guček
  dentalna asistentka- higienik

Veselimo se srečanja z vami

in že pričakujemo vaše sporočilo na elektronskem naslovu
info@ludvigdental.si